Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Jaar Nadat Ze Trouwe Viervoeter Vili Moest Afgeven Neemt Kathleen Aerts 46 Nieuwe Hond In Huis Welkom In De Familie Lieve Zola

Jaar nadat ze trouwe viervoeter Vili moest afgeven, neemt Kathleen Aerts (46) nieuwe hond in huis: “Welkom in de familie, lieve Zola”

Een jaar na het overlijden van haar trouwe viervoeter Vili heeft Kathleen Aerts een nieuwe hond in huis genomen. De zangeres deelt het heugelijke nieuws op Instagram.

“Welkom in de familie, lieve Zola”, schrijft Aerts bij een foto van haar nieuwe huisdier. “Je bent een geschenk uit de hemel. We gaan samen zoveel mooie avonturen beleven.”

Aerts’ volgers zijn dolblij voor haar. “Wat een schatje!”, schrijft iemand. “Geniet van jullie tijd samen.”

Vili overleed in 2021

Vili, de vorige hond van Aerts, overleed in 2021 op 14-jarige leeftijd. De zangeres was er kapot van en deelde destijds een emotioneel bericht op Instagram.

“Mijn hart is gebroken”, schreef ze toen. “Vili was mijn beste vriend, mijn alles. Ik ga hem zo missen.”

Zola is een Australian Shepherd

Zola, de nieuwe hond van Aerts, is een Australian Shepherd. Dit ras is bekend om zijn intelligentie, loyaliteit en energie.

Aerts heeft nog niet veel bekendgemaakt over Zola, maar ze belooft haar volgers op de hoogte te houden van hun avonturen samen.


Comments